Verkoop je producten eenvoudig online

Duizenden bedrijven gebruiken het Spotler Connect integratieplatform om bestellingen, checkouts, producten en klanten binnen het e-commerce landschap te beheren.

header large

Koppel je shop

Maak het beheer van je winkel eenvoudiger door effectieve koppelingen tussen verschillende componenten tot stand te brengen. Met Spotler Connect vereenvoudig je de integratie van je verkoopkanalen en e-fulfilmentplatforms. Met Spotler Connect kun je moeiteloos producten en bestellingen toevoegen, volgen en synchroniseren op verschillende platforms – zowel online als offline.

Onze integraties

Spotler Connect ondersteunt de meestgebruikte e-commerce, fulfilment en marketing automation koppelingen. Klik op de naam van de koppeling voor meer informatie over welke data er via deze koppeling gesynchroniseerd kan worden.

Stel automations in

Vereenvoudig je workflow met de rule engine van Spotler Connect. Stel moeiteloos geautomatiseerde regels op met een ‘Als dit, dan dat’-aanpak. Met deze krachtige functie kun je verschillende taken uitvoeren, zoals het aanpassen van gegevens, het verzenden van gepersonaliseerde webhooks naar andere systemen en het opmaken van gegevens volgens jouw voorkeuren. De rule engine van Spotler Connect is flexibel, zodat je de automations kunt aanpassen aan je behoeften.

Verzamel gegevens

Maak optimaal gebruik van Spotler Connect om moeiteloos nuttige data te verzamelen, zoals verlaten winkelwagens. Verbind het met marketing automation platform voor eenvoudige toegang tot inzichten. Maak gepersonaliseerde e-mails en advertenties op basis van je winkel- en klantgegevens, zodat je communicatie relevanter en effectiever wordt.

Spotler Connect werkt voor elk type en grootte bedrijf

De mogelijkheden die Spotler Connect biedt zijn talrijk. En ze zijn niet alleen nuttig voor commerciële leveranciers, maar ook voor veel dienstverleners in de e-commerce-industrie.

Spotler Connect werkt voor:

  • Retailers: wij helpen je om internationaal uit te breiden en te voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten voor een snelle, gemakkelijke en persoonlijke winkelervaring
  • Merken: we helpen je nieuwe doelgroepen te targeten door mogelijkheden toe te voegen voor nieuwe verkoopkanalen en het genereren van leads, en door waardevolle gegevens te verstrekken om een betere relatie met je potentiële klanten op te bouwen
  • Verkopers: wij helpen je om je klanten tevreden te houden door elke stap in de fulfilmentketen te ondersteunen
  • Bureau’s: we helpen je bij het automatiseren van het verzamelen en personaliseren van leads, zodat je klanten de best mogelijke relatie met hun klanten kunnen opbouwen
  • Technologiepartners: Integratie met Spotler Connect laat je software zien aan een groot klantenbestand op een platform met een reputatie voor solide en stabiele integraties

Onze prijzen

Spotler Connect is geschikt voor zowel kleine startups als grotere bedrijven met prijzen voor elke omvang.

Bekijk onze prijzen

Ga vandaag nog aan de slag met Spotler Connect

Integreer winkelkanalen, e-fulfilment en marketing automation met Spotler Connect en optimaliseer je bestel- en marketingprocessen. Ga vandaag nog aan de slag en meld je aan voor een gratis proefaccount.

Image
Go to top
Direct Contact