Zet de website pop-up in om
e-mail­adressen te verzamelen

Vergroot je mailinglijst met onze handige website pop-up

Image
nieuwsbrief inschrijvingen

Nieuwsbriefinschrijvingen via website pop-up

Met een pop-up op je website of webshop laat je eenvoudig websitebezoekers converteren naar nieuwsbrief­abonnees. De resultaten van organisaties die een pop-up inzetten liegen er niet om. Het is een snelle en makkelijke manier om kwalitatief goede e-mail­adressen te verzamelen.

verschillende desings popup

Kies uit verschillende pop-up designs

Je hebt de keuze uit verschillende designs waarmee je een gave en passende pop-up voor je website kunt maken. Uiteraard kun je de pop-up in je huisstijl opmaken. En je bepaalt hoe groot je de pop-up wilt tonen.

popup waar en wanneer

Toon de pop-up waar en wanneer jij wilt

Je kunt instellen waar je de pop-up wilt tonen. Zo kun je kiezen of de pop-up links- of rechtsonder verschijnt of als overlay op je websitepagina. Daarnaast stel je in wanneer de pop-up moet verschijnen. Is dit na een aantal seconden of een bepaald aantal pagina’s. En wil je dit eenmalig of bij elke websitebezoek.

Verstuur een aanmeldbevestiging

Na de aanmelding kun je direct een aanmeldbevestiging versturen om de nieuwe nieuwsbriefabonnee welkom te heten. Je kunt tevens in de database informatie naar keuze wegschrijven zodat je hierop vervolgens kunt segmenteren of de informatie in een campagne kunt gebruiken.

Script plaatsen op de website

Om de pop-up te activeren moet je een script plaatsen op de website. Dit kan eenvoudig via je CMS of Google Tag Manager. Het script hoef je maar eenmalig te plaatsen. Als je het uiterlijk of de instellingen van de pop-up in onze software wijzigt, dan wordt dit meteen doorgevoerd op je website.

Image

"Het aantal nieuwsbrief­abonnees was al jaren stabiel en is nu dankzij de pop-up in drie maanden tijd met bijna 20.000 personen toegenomen!"

Paula Vrolijk-de Vries Marketing- en communicatiemanager
Go to top
Direct Contact