Maak landings­pagina’s
die converteren

Met Spotler Mail+ kun je eenvoudig effectieve landings­pagina’s
opmaken in jouw huisstijl

Image
maak eenvoudig landingspagina's

Maak eenvoudig landings­pagina’s

In Spotler Mail+ maak je eenvoudige landings­pagina’s in jouw huisstijl en zonder afleidingen zoals het menu op je website. Minder afleidingen is goed voor de conversie, zo vullen meer bezoekers bijvoorbeeld een formulier in.

Je kan de landings­pagina’s inzetten voor je mailings. Je kan bijvoorbeeld ‘meer informatie’-teksten, video’s, enquêtes en formulieren plaatsen. De landingspagina’s zijn ook te gebruiken om naar te verwijzen vanaf andere bronnen zoals je social media kanalen of je website.

spotler professional nieuwsbrieven

Handige drag & drop editor

Met de gebruiks­vriendelijke editor sleep je content­blokken op de juiste plek binnen jouw landings­pagina’s. Je krijgt ook een template zodat je landingspagina’s ook direct in jouw huisstijl zijn. Dat maakt het maken van webpagina’s snel en gemakkelijk.

prefillen van formulieren

Personalisatie en dynamische content

Net als bij mailings, kun je ook de landingspagina personaliseren en dynamische content inzetten. Als je contacten vanuit een mailing naar de landingspagina doorklikken kun je de pagina helemaal aanpassen aan de eigenschappen van het contact. Pas bijvoorbeeld titels, copy en afbeeldingen aan om de ervaring persoonlijker en relevanter te maken voor je contacten.

Prefillen van formulieren en surveys

Je kunt ook vragen in formulieren en surveys prefillen met de gegevens die je al van het contact hebt, zoals hun naam en e-mailadres. Dit verhoogt de conversie, omdat een contact minder vragen hoeft in te vullen.

Formulieren en enquêtes

De formulieren en enquêtes die je hebt gemaakt, kun je eenvoudig plaatsen op je landings­pagina. Je sleept het formulierblok in de pagina en kiest vervolgens het juiste formulier. Als je formulier of enquête uit meerdere pagina’s bestaat, dan worden volgende pagina’s uiteraard ook gewoon getoond op de door jou geselecteerde landings­pagina. Gewoon in de huisstijl van jouw organisatie of project.

  Lees meer over formulieren en enquêtes in Spotler Mail+

Bedank­pagina’s

Om de funnel compleet te maken, kun je ook de bedank­pagina in Spotler Mail+ maken. Na het invullen en versturen van het formulier op de landings­pagina wordt automatisch de bedank­pagina getoond. Je kunt er ook voor kiezen om de bedank­pagina te integreren in je website, zodat je ontvangers daar verder kunnen surfen als ze het formulier hebben ingevuld en verstuurd.

eventregistratie

Ideaal voor eventregistratie

Veel klanten maken dankbaar gebruik van onze landingspagina’s voor eventregistratie. Je kunt snel en professioneel de complete eventregistratie met Spotler Mail+ regelen. Je gebruikt onze nieuwsbriefmodule voor de uitnodigingsmail, onze formulieren-module voor het aanmeldformulier en onze landingspagina-module voor de landings- en bedankpagina. Ook de automatische aanmeldbevestiging, notificatiemail en een herinnering per mail of sms kun je eenvoudig met onze Automation-module regelen.

Of je nu contacten wil uitnodigingen voor een klantendag, een productlancering, training of webinar, met Spotler Mail+ organiseer je snel en gemakkelijk je events.

youtube integratie met spotler

YouTube integratie

Een YouTube-video plaatsen op je landingspagina kan heel eenvoudig met Spotler Mail+. Je hoeft alleen de URL vanuit YouTube toe te voegen in het daarvoor bedoelde contentblok op je landings­pagina. Zodra jouw ontvangers door­klikken naar de landings­pagina kunnen ze daar de video bekijken.

Wil je meer zien van Spotler Mail+?

Plan dan vrijblijvend een online demo in! We laten je graag zien hoe
de software werkt en wat je kan verwachten van een samenwerking met Spotler.

Online demo inplannen

Image
Go to top
Direct Contact