SMS-mailings naar
contacten versturen

Zet SMS-marketing in om gepersonaliseerde SMS-berichten
te sturen naar je doelgroep

Image
sms opstellen

Verstuur SMS-berichten naar je doelgroep

Met Spotler Mail+ kun je eenvoudig SMS-berichten opstellen en versturen naar grote doelgroepen. Maak het persoonlijk door bijvoorbeeld de voornaam van de ontvanger in het bericht te verwerken. Je bedrijfsnaam wordt als afzender weergegeven op de telefoon van de ontvanger.

E-mail is een effectief en krachtig communicatiekanaal, maar SMS is dat ook nog steeds. SMS-berichten vallen goed op als ze binnenkomen op de telefoon bij de ontvanger. Daarnaast is er geen internet nodig om een SMS-bericht te ontvangen, je contact ontvangt het bericht direct.

sms campagne

Gebruik SMS-berichten in je campagnes

Je kunt ook SMS-berichten in je automatische campagnes gebruiken. Deze kunnen naast e-mailberichten onderdeel zijn van je campagneflow. SMS-berichten zijn bijvoorbeeld ideaal als reminder voor een event. Een voordeel van SMS-berichten is dat ze vaak meteen worden geopend. Zo kun je paar uur voor aanvang nog even je gasten herinneren of een laatste wijziging doorgeven.

Het is ook mogelijk om in je campagnes SMS-notificaties te versturen naar jezelf of je collega’s.

Meer weten over onze software?

Wil je weten hoe SMS-mailings werken in Spotler Mail+ en hoe onze software je kan helpen bij je e-mail marketing automation? Plan dan vrijblijvend een online demo in.

Plan een online demo in
Image
Go to top
Direct Contact