Spotler Mail+ connector voor Archie CRM

Koppel Spotler Mail+ eenvoudig met Archie CRM

Spotler koppeling
Beeldscherm met Archie beeldmerk (1)

Synchroniseren tussen Spotler Mail+ en Archie CRM

Met de koppeling worden contactgegevens tussen Archie CRM en Spotler Mail+ uitgewisseld. Zo beschik je altijd over de meest actuele contactgegevens. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

De koppeling is ontwikkeld door Archie.

Automatische taak in Archie CRM

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler Mail+ als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Archie opgevolgd met een taak. De juiste account manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Dit houdt je bestand schoon en zorgt voor nieuwe verkoopkansen.

Selecties
uit CRM

Archie CRM bied uitgebreide selectie­mogelijkheden op basis van alle beschikbare gegevens in het systeem. Met een druk op de knop is zo’n selectie direct – als tijdelijke lijst – beschikbaar voor een nieuwe mailing in Spotler.

Verrijk profiel­gegevens

Voor een complete klantkaart zijn gegevens vanuit Spotler Mail+ ook weer beschikbaar in Archie. Spotler Mail+ biedt verschillende mogelijkheden voor profielverrijking. Denk aan formulieren, enquêtes, statistieken van klikgedrag, opens, etcetera.

Campagnes aansturen

Met de connector kun je vanuit Archie automatische campagnes in Spotler Mail+ aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een e-mail met brochure of diverse automatische ‘customer lifecycle campagnes’.

Een greep uit de klanten die de koppeling gebruiken

Fortop
Goede Doelen Nederland
Hollarts
Nh1816
Tormans
Go to top
Direct Contact