Wil je graag met jouw organisatie meer succes uit e‑mail marketing halen? Als AFAS-gebruiker realiseer je dit gemakkelijk door de kracht van de integratie tussen Spotler en AFAS te benutten. Hoe je dat doet? Daar vertellen Glenn van Dam en Arthur ten Have alles over tijdens het online event AFAS Open op 15 juni.

Programma AFAS Open 2021

Als beheerder van AFAS Profit wil jij natuurlijk alles te weten komen over het nieuwe Profit 18. Dit programma is voor jou op maat gemaakt. Tijdens het online event is er uitgebreid de mogelijkheid om met partners van AFAS te praten over wat zij voor jou kunnen toevoegen en betekenen.

13.15 ‑ 13.35 uur    
 
Inloggen & welkom
 
Rik ten Wolde & Evelien Mulder
 
13.35 – 14.05 uur
 
Welkomstwoord en ontwikkelingen van Profit 18
 
Bas van der Veldt
 
14.15 – 14.40 uur Deelsessies ronde 1
AFAS software helpt bij het thuiswerken Bart Grootveld & Niek Boeder
Eén plek voor loonberekening, -aangifte én journaalpost Benno Welmers & Nieke Dorland
 
Betaalgemak voor jouw klanten
 
Kevin Voges & Mohamed Amri
 
14.50 – 15.15 uur Deelsessies ronde 2
Verbeter je on- & offboarding Bart Grootveld & Nieke Dorland
Automatiseer de financiële afsluiting Mohamed Amri & Mohamed El Abdouni
Efficiënt, gestructureerd en geautomatiseerd inkopen
 
Niels Vogels & Diederick Buis
 
 
15.25 – 15.50 uur Deelsessies ronde 3
Ondersteuning bij flexibele roosters
 
Bart Grootveld, Benno Welmers & Nieke Dorland
ERP in je broekzak Mohamed Amri & Kevin Voges
Vraag het Bas
 
Bas van der Veldt
 
15.50 – 16.00 uur Afsluiting AFAS Open Rik ten Wolde & Evelien Mulder

Spotler-connector voor AFAS Profit

Bezoek onze digitale stand tijdens het online event AFAS Open. Glenn en Arthur zijn daar aanwezig om alle aanwezigen te informeren over de toegevoegde waarde van een integatie tussen AFAS Profit en Spotler. Door deze integratie beschik je vanuit AFAS over excellente mogelijkheden om e-mail marketing toe te passen op jouw klanten. Niet alleen AFAS zelf is enthousiast over de kracht van de integratie tussen AFAS Profit en Spotler, ook bedrijven als Dru Yoga Online, BMD Advies, Hilverzorg, Accon AVM, Hoek en Blok, Koenen en Co, AFAS Software.

Koppel AFAS Profit en Spotler met de Spotler-connector voor een naadloze integratie. Moeiteloos wordt contactdata gesynchroniseerd tussen beide systemen en wordt werken met losse export- en importlijsten verleden tijd. Nieuwe en gewijzigde contacten worden automatisch vanuit AFAS Profit doorgezet naar Spotler. De bounces en afmeldingen die in Spotler komen worden automatisch doorgezet naar AFAS Profit door de koppeling zodat data overal op orde is.

Schrijf je gratis in

Wil je meer weten over deze connector en de mogelijkheden voor jouw e-mail marketing activiteiten vanuit AFAS Profit? Meld je dan vandaag nog aan en bezoek onze digitale stand. Tot op AFAS Open op 15 juni!