Op 20 september is het e‑commerce kennisevent Shopping Today 2018. In de DeFabrique in Utrecht staan meer dan 40 praktische cases en kennis­sessies op het programma. Onderwerpen als trends, consumentengedrag en technologie worden uitgebreid behandelt. Naast 40 kennis­sessies zijn er ook interessante keynotes van Marktplaats, Facebook, Albert Heijn en Bol.com.

Spotler is er ook bij. In samenwerking met Haarshop.nl presenteren wij een mooie e‑mailmarketingcase.

De personal touch van Haarshop.nl

Tijdens deze presentatie word je geïnspireerd met succesvolle, relevante en persoonlijke e-mailcampagnes die Haarshop.nl inzet richting hun klanten en potentiële klanten. De concurrentie op het gebied van haar- en verzorgingsproducten is groot, maar Haarshop.nl groeit al jaren en weet zich al jaren te onderscheiden in de markt. E‑mail­marketing is daarbij een belangrijk kanaal voor Haarshop.nl. Graag geven we een inkijk in hoe Haarshop.nl dit kanaal inzet en wat het hen brengt. Een praktische sessie met tips en tricks waarmee iedere (e‑mail) marketeer direct na afloop aan de slag kan.

De sessie kun je volgen op:

Donderdag 20 september 2018 om 11:30 – 12:00 uur in DeFabrique te Utrecht.

Koop je Shopping Today ticket met korting

Met de kortingscode SHOP18SPOTLER krijg je nu € 50,- korting op jouw ticket.

Over de sprekers

Tim Bout is verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe klanten bij Spotler. In die rol enthousiasmeert, adviseert en inspireert hij hen om succesvol e‑mail­marketing te bedrijven met de e‑mailmarketing­oplossing van Spotler. Tim spreekt dagelijks met organisaties die gebruik maken van Magento, Lightspeed en andere e‑commerce platformen. Hij spart met hen over hoe zij van de voordelen van de integratie tussen deze platformen en Spotler-software kunnen genieten. Hij vertaalt hun wensen en behoeften naar een concrete onboarding waardoor zij succesvol kunnen starten.

Elke nieuwsbrief die Haarshop.nl verstuurt komt van Rob zijn hand. Hij laat huisstijl, gebruiks­vriendelijkheid en commerciële designs vloeiend in elkaar overlopen en stuurt bij op basis van data. Naast het maken van nieuwsbrieven, bepaalt Rob ook de e‑mail­planning. Dit doet hij niet alleen op basis van zijn creativiteit, maar ook op basis van effectief bewezen formats. Bovendien volgt hij nauwlettend de innovaties op het gebied van e‑mail­marketing. Zo weet Rob met de juiste middelen, de juiste boodschap over te brengen aan de juiste klanten. En dát op het juiste moment!