SendPro Premium

Een professioneel en betrouwbaar platform voor e-mailaflevering

header large

SendPro Premium

Met SendPro Premium krijg je een uitgebreid en betrouwbaar platform voor het afleveren van je e-mails. Met onze geavanceerde template en real-time inzicht heb je maximale controle over alle e-mail­communicatie. Ons SendPro Premium-pakket bevat extra functionaliteiten en ondersteuning die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van grotere bedrijven te voldoen.

De beste aflevering

Jouw bericht moet altijd in de inbox van de ontvanger belanden, daar focust ons platform zich op. Wij nemen de technische zorgen uit handen te nemen: van e-mail­authenticatie tot een betrouwbare infrastructuur.

Professionele e-mails

Je e-mails moeten in lijn zijn met je huisstijl en moeten er professioneel uitzien. Met SendPro creëer je indrukwekkende templates waarbij je kunt personaliseren en bijlages automatische kunt laten genereren.

Real-time inzicht

SendPro biedt je real-time inzichten in je afleverratio’s en e-mailgedrag. Zo weet je altijd wat er gebeurt en kun je je e-mail­communicatie continu optimaliseren. 

Sandbox voor veilig testen en ontwikkelen

Met de Sandbox-functionaliteit kun je veilig en gecontroleerd testen en ontwikkelen in een geïsoleerde omgeving. Test nieuwe functies, experimenteer met workflows en zorg ervoor dat alles perfect werkt voordat je wijzigingen doorvoert in je productie­omgeving.

Rollen & rechten voor efficiënt beheer

Met SendPro Premium kun je verschillende rollen en rechten toewijzen aan gebruikers binnen je organisatie. Hiermee kun je de toegang en machtigingen nauwkeurig afstemmen op de verantwoordelijkheden van elk teamlid, voor een efficiënt beheer van je e-mail­communicatie.

Koppel meerdere
e-mailbronnen

Koppel meerdere e-mailbronnen zodat je e-mails vanuit verschillende bronnen kunt verzenden en beheren. Centraliseer je e-mails­communicatie en stroomlijn je processen.

Onbeperkt aantal verzenddomeinen

Je kunt een onbeperkt aantal verzend­domeinen configureren. Beheer al je merken en bedrijfs­onderdelen vanuit één centraal platform, zonder beperkingen.

Audit Log voor volledige traceerbaarheid

Met het Audit Log krijg je een gedetailleerd overzicht van alle activiteiten binnen SendPro. Houd elke wijziging, actie en gebeurtenis bij om volledige traceerbaarheid en transparantie te garanderen.

Check & Alerts voor proactieve monitoring

Met de Check & Alerts-functionaliteit kun je proactief je e-mailstromen monitoren. Ontvang meldingen en waarschuwingen voor belangrijke gebeurtenissen en zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van je berichten.

Organiseer Flows met Flow
Types

Met Flow Types kun je je Flows organiseren op een logische en gestructureerde manier. Creëer aangepaste Flow Types die passen bij je specifieke workflows en maak het beheer van je communicatiestromen nog efficiënter.

Volg gebeurtenissen op met Event Flows

Met Event Flows kun je specifieke gebeurtenissen volgen en hierop reageren met aangepaste workflows. Blijf op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen en automatiseer de juiste acties om een naadloze e-mail­ervaring te bieden aan je ontvangers.

Consultancy & Training voor optimale resultaten

Met SendPro Premium krijg je toegang tot consultancy en training van onze experts. We staan klaar om je te begeleiden en te adviseren, zodat je het maximale uit SendPro kunt halen en optimale resultaten kunt behalen.

Deze features zitten verder nog in
SendPro Premium

  • Hands-on onboarding manager
  • SPF, DKIM en DMARC installatiegids
  • Opens & Clicks tracking
  • Verbinden via SMTP of API
  • Archiveer berichten
  • Verstuur berichten opnieuw
  • Dynamische bijlagen
  • Inkomende e-mail
Lees meer over de functionaliteiten

Zelf gratis aan de slag

We hebben een gratis proefpakket samengesteld waarmee je zelf aan de slag kunt. Beginnen is simpel: maak je account hier aan, stel in welke domeinen via SendPro gaan e-mailen en koppel je systemen via SMTP of API. We hebben dit proces zo makkelijk mogelijk gemaakt, dus je kunt vandaag nog beginnen!

Vraag een gratis trial account aan

Wil je meer over Spotler weten?

Image
Plan een online demo in

In onze demonstratie van 30 minuten laten wij je zien wat jij met SendPro kunt bereiken.

Image
Vraag een prijsindicatie aan

Overweeg je om met ons te starten, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op.

Image
Meer over onze organisatie

Eén team met één missie: jou succesvol maken met al je wensen rondom e-mail.

Go to top
Direct Contact