SendPro Enterprise

Een top platform voor al je uitgaande e-mails

header large

SendPro Enterprise

Met ons platform krijg je de controle over al je uitgaande e-mail­communicatie. Wij bieden een betrouwbare en ijzersterke e-mail API die al je uitgaande e-mails verstuurt. Verder bieden wij een premium SLA, een eigen instance en het is mogelijk om custom functionaliteiten aan te vragen. Je wordt ondersteund door een account manager die je naar het volgende level helpt.

De beste aflevering

Jouw bericht moet altijd in de inbox van de ontvanger belanden, daar focust ons platform zich op. Wij nemen de technische zorgen uit handen te nemen: van e-mail­authenticatie tot een betrouwbare infrastructuur.

Professionele e-mails

Je e-mails moeten in lijn zijn met je huisstijl en moeten er professioneel uitzien. Met SendPro creëer je indrukwekkende templates waarbij je kunt personaliseren en bijlages automatische kunt laten genereren.

Real-time inzicht

SendPro biedt je real-time inzichten in je afleverratio’s en e-mailgedrag. Zo weet je altijd wat er gebeurt en kun je je e-mail­communicatie continu optimaliseren. 

Rollen & rechten voor efficiënt beheer

Je kunt rollen en rechten toewijzen aan gebruikers binnen je organisatie. Hiermee kun je de toegang en machtigingen nauwkeurig afstemmen op de verantwoordelijkheden van elk teamlid.

Sandbox voor veilig testen en ontwikkelen

Met de Sandbox-functionaliteit kun je veilig en gecontroleerd testen en ontwikkelen in een geïsoleerde omgeving. Voer pas je wijzigingen door als alles perfect werkt.

Koppel meerdere e-mailbronnen

Je kunt meerdere e-mailbronnen koppelen zodat je e-mails vanuit verschillende bronnen kunt verzenden en beheren. Centraliseer je e-mail­communicatie en stroomlijn je processen.

Premium Service Level Agreement (SLA)

SendPro Premium SLA biedt je gegarandeerde uptime, snelle respons- en oplostijden en voorrang bij ondersteuning. Zo heb je altijd toegang tot het noodnummer en staat er een e-mailspecialist voor je klaar op het moment dat jij die nodig hebt.

Maatwerk SendPro-omgeving

SendPro Enterprise biedt je de mogelijkheid om een op jouw wensen aan te passen SendPro-omgeving neer te zetten. Zo draait jouw architectuur los van het standaard SendPro-platform, met eigen IP-ranges en aan te passen features.

Ondersteuning van technische accountmanager

Bij SendPro Enterprise krijg je een eigen technisch accountmanager toegewezen. Deze professional biedt expertise en begeleiding om jouw SendPro-omgeving optimaal te beheren en te optimaliseren. Met een eigen technisch accountmanager profiteer je van persoonlijke en proactieve ondersteuning voor een succesvolle ervaring met ons platform.

Gepersonaliseerde bijlagen

Deze features zitten verder nog in
SendPro Enterprise

 • Audit Log voor volledige traceerbaarheid
 • Check & Alerts voor proactieve monitoring
 • Onbeperkt aantal verzenddomeinen
 • SPF, DKIM en DMARC installatiegids
 • Opens & Clicks tracking
 • Verbinden via SMTP of API
 • Verrijk je e-mails via Flows & Flowsteps
 • Archiveer berichten
 • Verstuur berichten opnieuw
 • Dynamische bijlagen
 • Inkomende e-mail
Lees meer over de functionaliteiten

Zelf gratis aan de slag

We hebben een gratis proefpakket samengesteld waarmee je zelf aan de slag kunt. Beginnen is simpel: maak je account hier aan, stel in welke domeinen via SendPro gaan e-mailen en koppel je systemen via SMTP of API. We hebben dit proces zo makkelijk mogelijk gemaakt, dus je kunt vandaag nog beginnen!

Vraag een gratis trial account aan

Wil je meer over Spotler weten?

Image
Plan een online demo in

In onze demonstratie van 30 minuten laten wij je zien wat jij met SendPro kunt bereiken.

Image
Vraag een prijsindicatie aan

Overweeg je om met ons te starten, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op.

Image
Meer over onze organisatie

Eén team met één missie: jou succesvol maken met al je wensen rondom e-mail.

Go to top
Direct Contact