Webinar:
Leveraging user generated content to build authenticity

header medium

Uit onderzoek blijkt dat 74% van de consumenten wereldwijd mond-tot-mond reclame meer vertrouwd dan alle andere vormen van communicatie. Het is dan ook geen verrassing dat dergelijke aanbevelingen de belangrijkste factor van beïnvloeding zijn in de keuze voor een product of dienst. Met Flowbox kun je de content die wordt geproduceerd door je community in kaart brengen en gebruiken voor je eigen marketing communicatiekanalen. Het gebruik van de content van je community zorgt er onder andere voor dat de betrouwbaarheid van je merkt stijgt. Consumenten zien graag hoe andere consumenten producten/diensten ervaren en ze sneller bereid zijn om dezelfde keuze voor een product of dienst te maken. Tijdens deze sessie toont Serdal Sayar van Flowbox je voorbeelden van merken die het gebruik van user generated content hebben omarmd en daar nu de vruchten van plukken.

Dit webinar was onderdeel van een online event samen met partners. Dit webinar is verzorgd door Flowbox.

Vragen over het webinar? Neem gerust contact op

Heb je vragen naar aanleiding van het webinar? We beantwoorden je vragen graag. Neem contact op via contact@spotler.nl of via 088 – 103 09 00. Telefonisch zijn we op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar.

Benieuwd hoe je je e-mail marketing kunt verbeteren?

Plan dan vrijblijvend een online demo met ons in. Onze experts denken graag met je mee, analyseren je huidige e-mail marketing en geven je praktisch advies om je e-mail marketing te verbeteren. We zullen ook meteen toelichten hoe je dit kunt bereiken met onze software.

Plan zelf een online demo in

Lees onze blogs en leer meer over e-mail marketing

Digitale toegankelijkheid: belangrijk voor elke organisatie
Nederlandse E-mail Marketing Benchmark 2024 gelanceerd
E-mail marketing met een CDP: 5 krachtige voorbeelden van synergie
Go to top
Direct Contact