Facebook Lead Ads koppeling
voor Spotler Mail+

Koppel Facebook Lead Ads eenvoudig aan Spotler Mail+ met Zapier

Spotler koppeling
Facebook Lead Ads connector

Facebook Lead Ads koppeling

Facebook Lead Ads is een advertentiemodule van Facebook die ervoor zorgt dat een conversie direct plaats vindt in Facebook zelf. Het werkt als volgt: je Facebook advertentie ziet eruit uit als een normale advertentie. Echter, nadat je op de advertentie klikt kom je binnen Facebook in een prefilled formulier met beschikbare data van Facebook, die je met een paar klikken kunt laten ‘submitten’. Denk aan een nieuwsbrief­inschrijving of een brochure-aanvraag.

Met de Zapier-koppeling kun je de data van de inschrijver of aanvrager vervolgens simpel inschieten in je Spotler Mail+ account voor verdere follow-up via e-mail marketing.
 

Automatische campagnes

Met de Zapier-koppeling kun je instellen dat er direct na de synchronisatie van de leads uit Facebook een e-mail automation wordt gestart voor die contacten in Spotler Mail+. Bijvoorbeeld een welkomstcampagne voor mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief of een nurturing campagne op het moment dat er een brochure is aangevraagd via Facebook. Zo kun je die leads gelijk bieden wat ze verwachten.

Doelgroepen opbouwen

Naast het synchroniseren van contacten en het versturen van automatische campagnes, kun je met de Zapier-koppeling ook custom data, zoals geslacht, land van herkomst en bij Facebook bekende expliciete interesses mee synchroniseren met de contactgegevens. Op basis van deze data kun je in Spotler Mail+ dynamische lijsten opbouwen om je e-mail marketing relevanter te maken voor Facebook leads.

Go to top
Direct Contact