Flowmailer

Transactionele communicatie is een belangrijk onderdeel van de direct comunicatie en verdient een professionele aanpak. De e-mail engines van Flowmailer veranderen de manier waarop e-mails worden verzonden. De focus ligt op een goed presterende, solide e-mailbezorgbaarheid.

Flowmailer zorgt dat elke e-mail in de inbox terecht komt voor een waardevol moment tussen jou en je klant, lid of werknemer. De e-mail engine geeft je applicaties toegang tot de aangeboden functies van Flowmailer waardoor e-mails gegenereert en sjablonen toegevoegd en gemanipuleerd kunnen worden.

Transactionele e-mail verdient een professionele aanpak.

De features van Flowmailer

Met Flows van Flowmailer deel je al jouw e-mailstromen overzichtelijk in zoals jij dat wilt.

Door de ultieme flexibiliteit die Flowmailer biedt pas je jouw e-mailstroom oneindig aan met de FlowSteps. Per e-mail geef je aan wat je juist wel of juist niet aan je Flow wilt toevoegen. Door je e-mail marketing en en je transactionele e-mails volledig in jouw huisstijl te versturen, herkent je klant je direct.

Stijlvol van shop tot inbox

De webshop van Van Gils is volledig gebouwd in Magento en de standaard Magento e-mails ogen vaak minder elegant.

Flowmailer haalt alle informatie uit Magento en verwerkt die in de e-mails. De orderbevestigingen, formulieren, retourzendingen, wachtwoord reset-mails en andere transactionele e-mails van worden nu door Flowmailer afgeleverd. Volledig conform de huisstijl van Van Gils en verrijkt met de data die nodig is.

Wat vind jij van Flowmailer?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Flowmailer heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact